utorak, 5. srpnja 2011.

Kanadski znanstvenici su skeniranje mozga, znam kako želite da držite svoju ruku

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/05/canadian-scientists-scan-your-brain-know-how-you-want-to-hold-y/:
O Kanada - Vaše otkačeno znanstvenici su na to opet. I ovaj put, svijetle misli na at University of Western Ontario imaju treće oko postaviti na određeni precognitive nagradu. Izbjegavanje Messier otvorenom lubanje, elektroda-Ugrađivanje alternativni, istraživači u Centru za mozga i uma zaposlenih funkcionalna magnetska rezonancija (fMRI) uspješno predvidjeti djelovanje sudionika ruke prije nego što bi se preselili mišića. Nakon godinu dana suđenja mozga skeniranja, znanstvenici naučili da točno predvidjeti koji signalizira su povezani s jednom od tri postavljena akcija: grabbing vrhu objekta, na dnu, ili se jednostavno dopire do njega dodir. Poput našeg vidovnjak bratića prethodna pića-predviđanje proboj , plijen ove studije ići na kontrolu proteza udova pokreta i paraliziran, koji će ga koristiti. Mi znamo što si razmišljam, ali mi ne ide da bi očito stvar vic ovdje. Umjesto toga, moramo se zapitati - što bi gđa Cleo učiniti? Cijeli puštanje nakon prekida, ali je već znao da.

Nastaviti čitanje Kanadski znanstvenici skenirali mozak, znate kako želite držati ruke

Kanadski znanstvenici su skeniranje mozga, znam kako želite da držite svoju ruku prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 5. srpnja 2011 7:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor University of Western Ontario | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar