nedjelja, 1. svibnja 2011.

Verizon doc sugerira BlackBerry playbook, HTC trofej i Xperia Play 'uskoro', cijene LTE tableta podataka i uvesti 4G netbooks

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/01/verizon-confirms-blackberry-playbook-htc-trophy-and-xperia-play/:
Što se dogodilo s HTC Trophy , duga prezadužen na Verizon 3G? Kako o Sony Ericsson Xperia Play , misteriozno nestalo puštanje datum Verizon davno prije japanskog katastrofu ? Hoće li Verizon obvezati da nosi BlackBerry playbook ove godine? Samo koliko će koštati LTE podatke za Xoom i tableta prijatelji?

Mi napokon mogu imati neke odgovore, zahvaljujući Verizon's fancy novi on-line katalog. RIM-tableta, PlayStation Phone i HTC trofej svi su navedeni kao "uskoro", a to nije sve - i BlackBerry Bold 9650, Curve 3G 9330 i Droid 2 Globalni su sve "dok zalihe zadnji", sugerirajući nasljednici mogu biti ulazni. U međuvremenu, tableta LTE podataka planovi izgledaju kao oni će istu cijenu kao i 3G one - $ 20 za 1 GB, 35 dolara za 3GB, 50 $ za 5GB i $ 80 za $ 10GB kao i obično. LTE netbooks će samo biti u mogućnosti uzeti prednost od dva najviša cijena-planova, ali postoje par njih na putu, uključujući i 11,6-inčni HP Pavilion MD1 (s 1.6GHz AMD Fusion čip) te 10,1-inčni Compaq Mini CQ10 sa Intel Atom N455 procesor.

Da se podsjetimo, katalog URL izričito spominje "Zima 2011", tako da je sasvim moguće da "uskoro" neće biti čim želite, ali da se zaviriti u sve Goodies, check out galeriji ispod ili pucati preko na naš izvor link.

[Hvala, Thump3rX17]

Verizon doc sugerira BlackBerry playbook, HTC trofej i Xperia Play 'uskoro', cijene LTE tableta podataka i uvesti 4G netbooks prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 1. svibanj 2011 14:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar