nedjelja, 1. svibnja 2011.

PSA: AT & T DSL i U-stih fiksne internet kape početi sutra, ako možete vidjeti ovog web-mjesta

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/01/psa-atandt-dsl-and-u-verse-landline-internet-caps-begin-tomorrow/:
Sutra je 2. svibnja 2011, a vi znate što to znači - sutra je dan da AT & T će nametnuti podataka kape na DSL i U-stih Internet, i početi rovašenja do prekomjerne naknade. U najmanju ruku, to je bio plan 18. ožujka - kada je tvrtka službeno najavio 150GB 250GB DSL i U-stih kape - ali čak i ako ste plaćati kupca koji chows dolje nekoliko stotina gigabajta u mjesec dana, možda nećete imati brinuti o plaćati ekstra odmah. AT & T je precizirao da ljudi poput vas će imati pristup online alat za self-redarstvene Vaše korištenje prije tvrtka čak počinje izračunati cijenu svog nekada all-you-može-jesti propusnost buffet, a kao što možete vidjeti na slici gore , alat nije sasvim spreman za javnu potrošnju u cijeloj zemlji još dosta. Jurnuti preko na naš izvor link, unesite AT & T ID, a ako vidite isti, možda nećete morati otkazati 700-satni Star Trek maraton sasvim još.

PSA: AT & T DSL i U-stih fiksne internet kape početi sutra, ako možete vidjeti ove web stranice prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 1. svibanj 2011 13:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AT & T Moje korištenja | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar