nedjelja, 1. svibnja 2011.

Sony obećanja fazama obnove 'za PlayStation Network i Qriocity s početkom ovog tjedna

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/01/sony-promises-phased-restoration-of-playstation-network-and-qr/:
Sony je napravio dosta obećava jutros o tome namjerava baviti ispadanje iz mreže ispad PlayStation i povredu kada to nije bio obilato i svečano se ispričava - možete naći naše liveblog upravo ovdje - uključujući poboljšanu sigurnosne mjere i nekoliko znak brošura od 30-dnevnu besplatnu pretplatu na PlayStation Plus i Qriocity i eventualno neki slobodni softver. Možda je još važnije za vas gamere, Kaz Hirai izjavio je novinarima da se usluge nastavit će se "uskoro", a do kraja tjedna trebali bismo vidjeti neke funkcije vratiti. Naravno, to je ta obećanja u japanskom, a ako želite kopirati engleski nećete morati gledati daleko, kao službeni PlayStation.Blog dočepao press release s njima sve precizirao. Nađi puni dokumenta nakon pauze.

Nastaviti čitanje Sony obećanja fazama obnove 'za PlayStation Network i Qriocity s početkom ovog tjedna

Sony obećanja fazama obnove 'za PlayStation Network i Qriocity početkom ovog tjedna prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 1. svibanj 2011 02:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PlayStation.Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar