nedjelja, 1. svibnja 2011.

Kaz Hirai Sony adresu PlayStation Network hack u 01:00 ET, mi smo liveblogging

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/01/sonys-kaz-hirai-will-address-playstation-network-hack-at-1am-et/:
Sony PlayStation Network je dolje za više od tjedan dana, i to je kraljevski nered za sve uključene - kao što ste bez sumnje čuli, vanjski upad od strane nepoznatih hakera ugrožena osobne podatke (uključujući i sve, ali navodno su brojevi kreditnih kartica) i potencijalno deseci tisuća korisnika. Jutros, Sony VP Kaz Hirai (bivši PlayStation podjele) obratit će svijet od sjedištu tvrtke u Japanu, i naši prijatelji na Engadget Japanci su na sceni da bi nam iz prve ruke detalje u samo nekoliko minuta. Osim toga, čini se da postoji službeni LIVESTREAM koji će početi u 01:00 ET, pa ga zadržati zaključan upravo ovdje i potencijalno pronaći neke video na naš izvor link.

Update: Mi smo čuli da Sony je " gestu dobre volje "ne može biti nevjerojatno značajna - pogođenim korisnici mogu očekivati ​​besplatan 30 dana pretplate za PlayStation Plus i besplatni softver preuzimanje neke vrste, a Qriocity kupci će dobiti dodatni 30 dana od usluga na kuću.

2:00 JST: To je počelo - nakon malo Mozarta, Sony je trotted od tri svečanim izgleda rukovoditelji. Više obnove nakon pauze.

Razvijanje ...

Nastaviti čitanje Sony Kaz Hirai adresu PlayStation Network hack u 01:00 ET, mi smo liveblogging

Kaz Hirai Sony adresu PlayStation Network hack u 01:00 ET, mi smo liveblogging prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 1. svibanj 2011 00:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar