petak, 25. ožujka 2011.

TEROOS robotsko avatar daje svoje dugo-udaljenost djevojka maleni, googly očiju lica (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/25/teroos-robotic-avatar-gives-your-long-distance-girlfriend-a-tiny/:
Da li bor za animatronic oči i roboti koji šaputati slatke propalica u uho? Pa, geeks s udaljenim djevojke radovati, jer TEROOS, ramena-mounted, daljinski upravljan TelePresence avatar je stigao. Kreirano od strane istraživača iz Keio University u Japanu, malo bot ima kameru i mikrofon tako daleko prijatelji mogu vidjeti i čuti što vi radite, a usmjereni zvučnik čuva vaše privatne razgovore. Komunikacija je ljubaznošću Skype , dok su neki prilagođeni kod korisnicima omogućuje kontrolu uređaja šest osi artikulirati glavu. To nije neovisan sustav, međutim, kao što se oslanja na smartphone navesti naredbe iz računala na avatar putem Bluetooth veze. Korisnici također mogu promijeniti bot izrazima lica zahvaljujući par googly oči i mehaničkih kapke, iako ona nema sasvim emocionalni raspon od ostalih androida iz zemlje izlazećeg ned Zaintrigiran? Provjerite Vid nakon pauze.

Nastaviti čitanje TEROOS robotsko avatar daje svoje dugo-udaljenost djevojka maleni, googly očiju lica (video)

TEROOS robotsko avatar daje svoje dugo-udaljenost djevojka maleni, googly očiju lica (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 ožujak 2011 00:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DigInfo | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar