petak, 25. ožujka 2011.

Bing na mobilnom portalu dobiva obnovljeno, donosi HTML5-based fanciness

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/24/bing-for-mobile-portal-gets-updated-brings-html5-based-fancines/:
Bez obzira na Google (i Yahoo !) može učiniti, Bing može učiniti bolje? To ne mora točno da tzv prsten na njega, ali Bing je dokazano da se legitiman kandidat u potrazi ratova - osobito na mobitel strani. Ovaj tjedan, Microsoft je lansirao niz promjenama na Bing za mobilne pregledavati portal, koji korisnicima daje pristup do bolje i brže pretraživanja slika, real-time tranzita i upute, app za pretraživanje za iPhone, i još mnogo toga. Nova verzija se oslanja na HTML5, a tvrtka nas uvjerava da je Windows 7 Telefon podršku za ažuriranja (i HTML5 ) bit će dostupan kasnije tijekom godine. On-the-go korisnici će vidjeti tranzit smjera (u stvarnom vremenu u Boston, San Francisco, Seattle, Chicago, i Los Angeles), reorganizira shopping iskustvo, automatizirani vrijeme sugestije i app / film pretraživanja. Glavu na dolje na izvor link (na telefonu, naravno), vidjeti ako bilo koji od novih mogućnosti ste prodali.

Bing na mobilnom portalu dobiva obnovljeno, donosi HTML5-based fanciness prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 ožujak 2011 21:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Registracija | izvor Bing Blog , Bing za mobilne | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar