petak, 25. ožujka 2011.

Microsoft sjedinjuje s bivšim exec u izgradnji 'pametne grad' u Portugalu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/25/microsoft-unites-with-former-exec-in-building-a-smart-city-in/:
Ako želite bolje gradova, ide teorija ovdje, morat ćete početi u svojim samim temeljima. Steve Lewis, bivši i sadašnji predsjednik Uprave Microsoftie života PlanIT, ima viziju kako bi naši gradovi pametnije i više održive, i to doslovno počinje u prizemlju, s instalacijom pametnih senzora u zgradama kao što su oni koji se gradi. Žalba na njegove tvrtke ideja već je privukao neke tech luminaries kao partneri, Cisco među njima, a sada Microsoft je također bio potpisan do - dati oblak okvir potreban da bi sve one senzore razgovoru sa svojim Azure platformi. Paredes, portugalski općina, će igrati domaćin jednog od prvih takvih projekata, eventualno pružanje domova za gotovo četvrt milijuna ljudi, a košta nevjerojatnih 10000000000 € ($ 14.1b) da biste dovršili. Da bismo razumjeli sinergističko prednosti ima svoj život prati sveznajući Urban operativni sustav stražar, preskočiti prošlosti pauze za press release i objašnjenja video.

Nastaviti čitanje Microsoft sjedinjuje s bivšim exec u izgradnji 'pametne grad' u Portugalu

Microsoft sjedinjuje s bivšim exec u izgradnji 'pametne grad' u Portugalu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 ožujak 2011 04:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wall Street Journal | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar