petak, 25. ožujka 2011.

Comcast's Xfinity TV app za IOS ažurirana s više streaminga i prilagodbu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/25/comcasts-xfinity-tv-app-for-ios-updated-with-more-streaming-and/:
Comcast je s leđa ono što zove treće veliko izdanje svoje Xfinity TV app za IOS, a dok proizvod ekipa kaže da je dodao streaming sadržaja s IFC-a, Adult Swim, BBC i više ključnih nadogradnja je u prilagodbi. To značajke novi popis favorita koji je najviše poboljšana po svojoj sposobnosti da uskladite s XfinityTV web stranice, novi kanal tipkovnicu za brzo mijenja kada se koristi kao daljinski i sposobnost za skok na određene datume u TV oglasi. IPhone verzija također ima stečen ugađanje, s dodatkom "listati prethodne kanalima" prethodno značajka ograničena na ipad verziju. Naravno, sljedeće pitanje je kada možemo očekivati ​​ove poboljšanja filtar za nedavno pokrenula android verzija , i kada Comcast planira pratiti Time Warner putem live streaming kanala vrata, unatoč glasnim prosvjedima nekih od TV mreža protiv ga .

Comcast's Xfinity TV app za IOS ažurirana s više streaminga i prilagodbu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 ožujak 2011 14:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Comcast Glasovi , iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar