petak, 25. ožujka 2011.

Samsung Vibrant prolazi FCC ponovo sa AT & T 3G bendova: prije stjecanja tester? (Updated)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/24/samsung-vibrant-passes-fcc-again-with-atandt-3g-bands-a-pre-acqui/:
To je iz lijevo polje, ali nositi s nama - sve to ima smisla, u grozan, poslovno-y kakav način. Prvo, činjenica: Samsung SGH-T959P pravedan je dobio odobrenje FCC s 3G podršku na 850 i 1900MHz bendova (to također može potporu 2100MHz, ali ne možemo reći iz dokumenata koje smo obranom u podnošenja - i od to nije američki bend, FCC ne stvarno briga ionako). T-Mobile originalni Samsung Vibrant je SGH-T959, a Galaxy S 4G je SGH-T959V - tako da možete zamisliti da je ovo još jedan uređaj u istom duhu. Samsung SGH proizvod šifre koje počinju s "T" i kraj sa "9" su T-Mobile uređaje ... ali ako je to za T-Mobile, gdje je AWS 3G podrška?

Dakle ovdje je naš divlje teorije: T-Mobile i AT & T može imati brz-prati T-Mobile-branded uređaj - u ovom slučaju, ogranak Galaxy S 4G - sa HSPA + za AT & T-bendova. AT & T je spomenuo ovaj tjedan da je jedan od prvih plodova svoje planirane akvizicije T-Mobile SAD biti će ugovor o roamingu koja omogućuje T-Mobilea za korištenje AT & T mreže, i naravno, da bi se zahtijevaju uređajima koji podržavaju AT & T spektra, zanimljivo, ovaj roaming ugovor će na snagu da li stjecanje završi ili ne, pa ti dečki su se nositi s time. Mi bih sumnje da je bilo koji od tih prijevoznika će biti oduševljen o objavljivanju još jednu varijantu originalnog Galaxy S kao što smo pomaknuti prema mid-2011 ovdje, ali to je sasvim moguće da T-Mobile i AT & T zaposlenika moglo biti dobivanje ove za testiranje mreže integracije tijekom godine. Crazy, da ... ali samo dovoljno ludi da bude uvjerljiv.

Update: Evo još jedna misao. To bi mogao biti HSPA + uređaj (LA Galaxy S 4G) za kanadski mrežu, budući da nekoliko od onih dečki također su razmještene Samsung uređaje koji počinju s "T" i kraj sa "9" - broj modela ekskluzivitet na T-Mobile je strogo unutar američkih granica. Mi ćemo saznati uskoro dovoljno!

Samsung Vibrant prolazi FCC ponovo sa AT & T 3G bendova: prije stjecanja tester? (Updated) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 ožujak 2011 19:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar