petak, 25. ožujka 2011.

Kopenhagen zračna luka pjesme svaki vaš potez koristeći WiFi signala

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/24/copenhagen-airport-tracks-your-every-move-using-wifi-signals/:
Pozdrav, Big Brother! Prema New York Times, Kopenhagenu Međunarodna zračna luka trenutno testira novi program koji prati putnika temelji se na WiFi podataka koji izlaze iz uređaja kao što su prijenosna računala i pametne telefone. Zračna luka dužnosnici promatrati putnike iz udaljenog računala, i mogu reći, u roku od 10 stopa točnosti, gdje oni provode svoje vrijeme - oni dolaze i odlaze su zastupljene različite obojene točkice. Programa, koju je izradio Ženevi na temelju SITA, daje posjetiteljima mogućnost za download iPhone app koji omogućuje položaj-temeljen podaci , kao što su promocije iz obližnjeg restorana. SITA je VP izjavio je softver nije nametljiv, kako slijedi uređaja, a ne pojedince, ali nismo sigurni da želimo da itko zna koliko dugo naše Anrdoid provodi u kupaonici - a što ste mislili tim nestašan-bitni skeneri su grozan.

Kopenhagen zračna luka pjesme svaki vaš potez koristeći WiFi signala prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 ožujak 2011 20:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Switched | izvor New York Times | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar