subota, 5. ožujka 2011.

Sirius XM za debi Tiger Krv Radio: sve Charlie Sheen, povazdan

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/04/sirius-xm-to-debut-tiger-blood-radio-all-charlie-sheen-all-day/:
Charlie Sheen je prilično impresivan track record: uz dvadeset pet-plus godina film karijere, on je donio ljepljiv kuglanje košulja na čelu američke svijesti, zaradio Zlatni globus Icon nagradu, i pucao mu nekadašnji zaručnik Kelly Preston. Je li to dovoljno da bi se opravdalo cijeli radio kanal posvećen čovjek koji sebe opisuje kao vlasništvo "10.000-year-old mozak i boogers od 7-year-old"? Očigledno Sirius XM sigurno misli tako. That's right: tvrtka je objavila da je Tiger Krv Radio će zraka za dvadeset četiri sata početkom sutra u 6:00 ET na Sirius i XM kanal 108 kanal 139. "[C] reated odgovor na nacionalnim razgovor potaknut nedavnim događajima okolnih glumac Charlie Sheen", tvrtka navodi se u priopćenju, postaja "održat će slušatelje iza naslove, istražujući mediji razgnjeviti / medija reakcije, kao i medicinsku, psihološku, psihijatrijsku i pop kulturu i slavna kutova. " Ovo definitivno zvuči kao nagrađivanog novinarstvo, a ne ciničan način kako bi malo krupna sačma od nekoga tko je očito vrti izvan kontrole - Adonis DNK ili ne. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Sirius XM na debi Tiger Krv Radio: sve Charlie Sheen, povazdan

Sirius XM za debi Tiger Krv Radio: sve Charlie Sheen, povazdan prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. ožujak 2011 17:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar