subota, 5. ožujka 2011.

Lensbaby ide praktično s otvorom podesive Sweet 35 optičkih

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/05/lensbaby-goes-practical-with-aperture-adjustable-sweet-35-optic/:
Mi volimo Lensbaby objektiv koliko sljedeći boem, ali ako postoji jedna stvar swap sustav Optic nije, to je brzo. Prebacivanje iz otvora ploče je kraljevski bol, a za one koji žele jednostavno snimanje trenutaka kao što se dogodi, to je sustav koji se jednostavno ne radi. Tvrtka je očito s ciljem da se popraviti da s uvođenjem svoj prvi 35mm optičkih s 12-blade podesiv otvor. Sweet 35 odaberite fokus vidnog zahtijeva, ali twist za promjenu otvora, a zauzvrat, "slatki spot." 'Naravno, i dalje ćete morati pronaći sami odgovarajuće svjetlo (ili potaknuti vaše ISO / usporiti zatvarača) prije koračni da vrijednost blende gore previsoka, ali barem sada je lakše nego koristeći magnetske alat za ribu jedan tanjur se i pad drugi u. objektiv korake dolje na f/2.5 i ide sve na putu gore kroz f/22, i to će se usmjeravate na 7,5 cm od ispred objektiva. The downside je da ovaj optički nije kompatibilan s trenutnim 37mm Lensbaby pribor, niti će to funkcionirati s skladatelja s Tilt Transformator za Micro Four Thirds i Sony NEX kamere. Ipak, za 180 $ to je lako najpraktičniji stvar tvrtka ikada dostavljena, a mi definitivno se nadam da je ovo samo početak trenda namjerava gurnuti.

Nastaviti čitanje Lensbaby ide praktično s otvorom podesive Sweet 35 optičkih

Lensbaby ide praktično s otvorom podesive Sweet 35 Optika prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5. ožujka 2011 02:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Lensbaby | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar