subota, 5. ožujka 2011.

Ručni milimetar / mikrovalna kamera vidjeti kroz zidove, tvoj gaćice

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/05/handheld-millimeter-microwave-camera-to-see-through-walls-you/:
Znate one skenere koji izviruju vaše nevaljao bitova u zračnoj luci? Pa, ekipa istraživača radili su na ručni kamera koja sportska istoj tehnologiji, a dok oni touting svoju budućnost utjecaj na stvari kao što su otkrivanje raka i zrakoplovne inženjering, ne možemo pomoći, ali meškoljiti razmišljati o svojim Peeping Tom- potencijal. Fotoaparat sada ima 30 slika u sekundi, dostavljajući milimetar i mikrovalove na "kolekcionar" na drugoj strani predmet, a zatim ih šalje prijenosnom računalu za real-time pregled. Osim što u mogućnosti vidjeti ravno kroz BVDs, ona se također može koristiti za otkrivanje grešaka u svemirski brod izolacija, naći termiti vreba u zidove svog stana, i pomoći u dijagnostici bolesti kože. Kamere kreatori rade na manjim, jednostrana verzija uređaja koje bi mogle imati za masovno tržište žalbe - mi samo se nadam ovo stvar ostaje u R & D dovoljno dugo za nas da biste dobili naš bikini tijela natrag. Check out video svog G-ocijenjeno sposobnosti nakon pauze.

Nastaviti čitanje Ručni milimetar / kamera mikrovalna vidjeti kroz zidove, vaše gaćice

Ručni milimetar / mikrovalna kamera vidjeti kroz zidove, vaše gaćice prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5. ožujak 2011 11:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhysOrg | izvor Missouri Sveučilištu znanosti i tehnologije | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar