subota, 5. ožujka 2011.

Kinect hack, performansa izdanje: pin zajednice, lutke i RoboThespians

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/05/kinect-hacks-performance-art-edition-pin-boards-puppets-and-r/:
Umoran od Kinect hack još? Nadamo se da nije, kao učestalost i genijalnosti ih samo čini se da raste sa svakim tjedan. Tri u ovoj grupi svi najnoviji pad više ili manje pod parolom umjetnosti performansa, te su dvije hack koji vam omogućuju kontrolu dva vrlo različita avatara - virtualni lutka u "Mi Budi Čudovišta" projekt i vrlo realna "RoboThespian" - kao i onaj koji stvara virtualni igla odbora koji je savršen za vaš sljedeći rave. Ako RoboThespian izgleda malo poznato, to je zato što je zapravo bio u razvoju od 2005, ali je nedavno dobio Kinect poboljšane nadogradnju za svoj nastup na CeBIT-u ovog mjeseca. Šef o prošlosti pauzu za video od sva tri hacks u akciju, a hit linkove ispod za neke dodatne pojedinosti.

[Hvala svima koji su poslali ova u]

Nastaviti čitanje Kinect hacks, performansa izdanje: pin zajednice, lutke i RoboThespians

Kinect hack, performansa izdanje: pin zajednice, lutke i RoboThespians prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5. ožujak 2011 03:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Kinecthacks.nl | izvor Knjiga gostiju @ Transmediale , budemo Monsters , RoboThespian | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar