subota, 5. ožujka 2011.

Motorola Atrix dokovima doslovno i figurativno rastrgani, hack omogućava Webtop preko HDMI priključak

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/05/motorola-atrix-docks-literally-and-figuratively-torn-apart-hack/:
Motorola je dobio novčanu kaznu smartphone u Atrix 4G , ali blago nezadovoljavajuće par modularne dokovima. Dobra stvar, dakle, da možete dobiti najviše intrigantan funkcionalnost dodali su, bez kupujete jedan! Močvaran od XDA-programeri navodno podoba vanjska strana put to promijeniti telefona APK datoteke za aktivaciju Webtop način preko standardnog HDMI kabel - bez brodogradilište potrebna kao go-između - omogućujući vam da doživite Atrix na PC-kao što su funkcionalnost kada ste spojeni na bilo koji HDMI-spreman monitor ili TV. Naravno, trebat će vam ukorijenjeni i deodexed telefona dati ga probati, ali čujemo one nisu monumentalno teško doći po.

Dok je močvaran hack mogao napraviti desktop dock zastarjelih - uz pretpostavku da ste je dobio Bluetooth miš i tipkovnica ruci - Motorola je LapDock je ipak nešto drugo. To je britva-tanke, to ne zahtijeva poseban monitor, i to puni vaš telefon. Dakle, prije nego što ga otpisati u cijelosti, možda barem žele prepustiti morbidna znatiželja o tome što je unutra, i na taj način ima potpunu teardown video nakon pauze da vam pokazati što crijeva izgledati. Uživajte!

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Motorola Atrix dokovima doslovno i figurativno rastrgani, hack omogućava Webtop preko HDMI priključak

Motorola Atrix dokovima doslovno i figurativno rastrgani, hack omogućava Webtop preko HDMI priključak prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5 ožujak 2011 17:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Zajednice | izvor XDA-programere , Tinhte.vn | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar