subota, 5. ožujka 2011.

Redpark konzole Kabelska daje iDevices RJ-45 priključak, a ne Ethernet pristup

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/05/redpark-console-cable-gives-idevices-an-rj-45-connector-not-eth/:
Jeste li ikada pronaći sebe žele svoj ipad ipad 2 slobodan je od promjenjiv hirovima bežični internet veze? Ni radimo - ali, ako si kabel ovisno o vrsti, vaše molitve neće proći bez odgovora za mnogo dulje. Redpark (koji je dao iPhone RJ-11 dongle ) je stvorio konzole kabel s sveprisutni 30-pinski konektor Apple na jednom kraju i RJ-45 utikač na drugoj strani. $ 69 je uređaj koristi u sprezi s 9,99 dolara dobiti konzole app kako bi se omogućilo Cisco inženjeri koristiti svoje iDevice izbor za izvođenje održavanje na terenu. Kabelski i app su isključivo u skladu s Cisco uređaja, međutim, tako da nema Ethernet na iPhone ... još. To je samo pitanje vremena prije nego što netko čini se dogoditi - vaš potez, hakera.

Redpark konzole Kabelska daje iDevices RJ-45 priključak, a ne Ethernet pristup prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5. ožujak 2011 15:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pocket-lint | izvor Redpark | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar