subota, 5. ožujka 2011.

Rusija glavnih mobilnih operatera pridružiti ruke za jedinstvenom LTE širenje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/05/russias-major-mobile-operators-join-hands-for-unified-lte-rollo/:
Ringo i co. rekao je najbolji, a sada Beeline, Megafonom, MTS i Rostelekom su uzimajući malo pomoći od svojih prijatelja. Er, prijatelj. Ili možda obrnuto? U svakom slučaju, prva četiri su upravo potpisali sporazum s Yota u izgradnji iz zemlje LTE mrežu koja će raditi u cijeloj ploči. Umjesto prisiljavanja svaki operator napraviti vlastitu stvar, četiri u pitanje sada će imati mogućnost kupiti 25 posto udjela u Yota, izjavio je premijer Vladimir Putin, ovaj jedinstveni napor će omogućiti ruskom gospodarstvu da žeti koristi od širokog 4G mreža, dok drugi narodi (hm, Amerika) boriti da vidi da li će biti ili WiMAX LTE preuzima vodstvo. Ako ćete opoziv, Yota je zapravo jedan od prvih nositelja na planeti da služe do komercijalne 4G, ali prošle godine odlučio je napraviti prijelaz iz WiMAX LTE odjednom popularan. Cilj je da se ovdje imati LTE u 180 gradova s ukupno stanovništvo više od 70 milijuna građana do 2014, a mi smo rekli da se oni nalaze na Little Diomede svibanj zapravo biti prvi koji će dobiti LTE na Aljasci. Šalite. Možda.

Nastaviti čitanje Rusija glavnih mobilnih operatera pridružiti ruke za jedinstvenom LTE širenje

Rusija glavnih mobilnih operatera pridružiti ruke za jedinstvenom LTE širenje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5. ožujka 2011 01:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Yota , Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar