subota, 4. prosinca 2010.

Mad Catz brodova Rock Band 3 MIDI Pro adapter, daje vašoj tipkovnici i bubanj set novi život

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/04/mad-catz-ships-rock-band-3-midi-pro-adapter-gives-your-keyboard/:
Razgovarajte o upravo u vrijeme. Sa samo tjedna prije g. Claus čini njegov studen putovanje "oko svijeta, Mad Catz je odlučio da napokon brod periferne koji je uveden put natrag u lipnju. Bez sumnje, MIDI Pro adapter je jedna od više intrigantna glazba igre pribor za pogodak na otvorenom tržištu, omogućavajući Rock Band 3 vlasnici koristiti najviše MIDI klavijature i bubanj postavlja s naslova. Okvir je kupac kao mi govoriti za Sony PS3 i Nintendo Wii, i Xbox 360 inačici bi trebao biti na čelu Best Buy u narednim satima. Ako ćete opoziv, ovaj tip je također dizajniran za rad s predstojećim Rock Band 3 Squier gitara / kontroler , i to čak i ima brzinu osjetljive prilagodba za MIDI bubnjevima dizajniran za smanjenje preslušavanja tijekom igre. U 39,99 dolara, to je ne-brainer za one koji već posjeduju MIDI instrumenta ili dva, ali mi samo može biti više uzbuđen o sjeckanje mogućnosti nego bilo što drugo. DIYers, dobiti ga!

Nastaviti čitanje Mad Catz brodova Rock Band 3 MIDI Pro adapter, daje vašoj tipkovnici i bubanj set novi život

Mad Catz brodova Rock Band 3 MIDI Pro adapter, daje vašoj tipkovnici i bubanj novi život prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. prosinac 2010 03:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Amazon | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar