subota, 4. prosinca 2010.

Vedro pokreće novu at-home WiMAX router sa integriranim WiFi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/04/clear-launches-new-at-home-wimax-router-with-integrated-wifi/:
Hej, nemojte kucati imenovanja inženjeri - "Clear Modem sa WiFi" samo radi. Doista, to je službeni naziv Clear nove at-home WiMAX modem (isti onaj koji je letio kroz FCC natrag u rujnu), dizajniran kako bi 4G veleprometnica u jedan dom za onoliko malo koliko 35 dolara mjesečno. Prema operatora, to je sve-u-jednom rješenje koje je "oko veličine knjige," nude 4G prijem, kao i interne 802.11b/g/n usmjerivač za distribuciju tih valova preko svog doma, bez potrebe za odvojena WLAN router. To je danas dostupni iz vaše lokalne Vedro trgovine, sa 120 dolara cijenu izravnu ili 7 dolara mjesečno najam stopa. Nadalje, Clear dom kupci usluga mogu dodati usluge kući glas, s neograničenim lokalne i međugradske poziv u SAD-u, Kanadi i Puerto Rico, za dodatnih 15 školjkama mjesečno. Oh, i ako vaš matematičke vještine su TAD fazi, mi Preporučio bih ga kupujete Ako planirate zadržati servis za veće od 17 mjeseci. Nema na čemu.

Nastaviti čitanje Vedro pokreće novu at-home WiMAX router sa integriranim WiFi

Vedro pokreće novu at-home WiMAX router sa integriranim WiFi prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. prosinac 2010 11:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Jasno | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar