subota, 4. prosinca 2010.

Papa želi solarni pogon Popemobile, može samo dobiti jedan

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/03/the-pope-desires-a-solar-powered-popemobile-might-just-get-one/:
Sjeti se kako W , rekao je Amerikanci su ovisni o fosilnim gorivima? Pa, Joseph Ratzinger Aloisius (poznatiji po svom posadom '265-Cal ') je ovisnik o obnovljivim izvorima energije . Prvo je fotonaponski polja instaliran na krovu auditorijem u Vatikanu. Tada je solarni rashladni sustav ugrađen u Vatikanu kafeterija. Sada, Papa želi da njegov mobitel pancir ljuske biti solarni-powered. Dok smo bih volio vidjeti neke fotonaponske ćelije ljulja na krovu običaj Benz, oni vjerojatno neće moć puno više nego njegov DC papinskoj svjetla za čitanje - u tu svrhu, mi smo u nadi da ide praktično put i instalira PV niz na vrhu Popegarage i jednostavno sokovi baterije između zasjedanja ponizno maše na prepunim mase. Što god on i njegov tim prasak energije stručnjaka shvatiti, sigurni smo da ćete moći pročitati sve o tome u sljedećem volumen energije Sunca u Vatikanu, knjiga koja zaista postoji.

[Foto remiksirao iz katoličke Westminster's Flickr ]

Papa želi solarni pogon Popemobile, može samo dobiti jedan prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. prosinca 2010 22:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | izvor Washington Post | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar