subota, 4. prosinca 2010.

Flix na Stix uskoro kioska: to je kao Redbox, ali s USB palac Pogoni

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/04/flix-on-stix-kiosks-coming-soon-its-like-redbox-but-with-usb/:
Koncept je daleko od novih - Warner i Paramount prijavili put natrag u zenit poznat kao "2009" ponuditi filmove na SD kartice, a zatim odaberite Blockbuster zakup kioska su popping 'em out otkad. No, Flix na Stix se očekuje twist na modelima koji su već vani, a to je onaj koji će bez sumnje lice neke poteškoće u postizanju istoj razini kao i prihvaćanja Redbox . Jednostavno rečeno (ili jednostavno kao moguće), potrošači valcera do kiosk, odaberite TV show, igru ili film, a onda se odlučite da li bi željeli kupiti ili iznajmiti naslov. Odijelo je tek izići s posebnim cijenama, ali (vjerojatno rugao gore) ugrađen video nakon pauze pokazuje najam stope od $ 1, $ 2, $ 3 i $ 4 za 3, 6, 9 i 12 dana. Tu je i nema jasan pokazatelj kako se TV epizoda, a igre će biti obrađene, ali smo čuli da korisnici mogu donijeti vlastite USB stick (USB 3.0 je prihvaćena!) Ili se odlučiti za nabavku jednog izravno iz stroja. Ukrasti vaše Visa ili Mastercard (Daj, ne Discover ili AMEX?), A zatim ... čekati.

U stvari, ovo je sposoban biti najveća prepreka. Koje su rezolucije se nudi? Što ako odaberete 1080p film koji je 7GB, i imaju samo 4GB USB voziti? Ili još bolje, što ako imate 8GB USB 2.0 pogon i liječnički pregled u deset minuta? Comically dovoljno, demonstracija video zapravo pokazuje zaštitnika igranje igra poker, a ona čeka transfer za dovršetak - nešto nam govori da neće ići preko i sa potencijalnim kupcima čekaju u redu. Mi smo guessing da većina ljudi će pravo na mir da li čekati da kupiti nešto iz okvira prelazi nekoliko minuta, te s obzirom na samu prirodu ove sheme, to zvuči kao da je scenarij gotovo je zajamčeno da se desi oglas nauseum. U svakom slučaju, očekujem da vidim prvi od ovih popping up u dva do tri mjeseca, au međuvremenu ćemo se kopanje za više detalja o cijenama i distribuciju planova.

Nastaviti čitanje Flix na Stix uskoro kioska: to je kao Redbox, ali s USB palac Pogoni

Flix na Stix uskoro kioska: to je kao Redbox, ali s USB palac Pogoni prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. prosinca 2010 14:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Yahoo Tech | izvor Flix na Stix | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar