subota, 4. prosinca 2010.

Apple iPhone 4 (opravdano) na prodaju za prvi put: $ 50 off na Radio Shack

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/04/apple-iphone-4-legitimately-on-sale-for-the-first-time-50-of/:
Propustila Crni petak ? Dobro na vas. Sada, još uvijek na tržištu za iPhone 4 ? Ako je tako, vjerojatno biste trebali pokažite Vaše vozilo do najbližeg Radio Shack, stat. Po prvi put od odlaska na prodaju u lipnju, Apple iPhone 4 legitimno na prodaju od prodavača da zapravo postoji i neće prodati vaše osobne podatke kako bi neki siledžija u offshore raj nikada niste čuli. (Ne, Walmart je 2 dolara uštede se ne računa.) Mi smo rekli da je $ 50-off prodaja se obavlja na izlazu do svijesti okolnih Radio Shack-a (doduše nisko-ključ) bežični posao, i ako smo imali pogoditi, mi ' d kažu da vjerojatno ćete raditi do savršenstva. Otkako slušalicu počeo isporučivati ovog ljeta, idući stopa je $ 199 (na ugovor) za 16GB model ili 299 dolara (također na ugovor) za 32GB okus, ovaj posao hack $ 50 od svakog, a tu je čak 8 GB iPhone 3GS za 49 dolara ako ste obličje da se stvari čak i niže. Ili još bolje, Shack 's ponudom 75 dolara trade-u kredit na bilo kojem funkcionalnom / non-puknut iPhone 3G, kao i 125 dolara za 3GS u kao uvjet, što znači da možete hodati u danas, ruku na 3GS, i napustiti s iPhone 4 za $ 25 (plus naknade za aktivaciju). Naravno, posao je dostupna samo na cigle i mort lokacije (čitaj: ne online), i zabava u pitanju zatvoriti 11. prosinca. Dakle, tko je u?

Apple iPhone 4 (opravdano) na prodaju za prvi put: $ 50 off na Radio Shack prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. prosinac 2010 14:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Radio Shack | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar