subota, 4. prosinca 2010.

Lufthansa lansira u-letu WiFi na interkontinentalnih letova, uvodi u 'budućnosti'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/04/lufthansa-launches-in-flight-wifi-on-intercontinental-flights-u/:
Postoji samo nema dva načina o tome: što je Lufthansa je uspjela ostvariti ovdje nije ništa kratko je nevjerojatno. Dok je pohlepan jetsetters su uživajući u letu na WiFi (odaberite) domaći rute za nekoliko godina, tijekom leta zabava je dolazi naglo zaustaviti kada ukrcaj let zahtijevaju putovnicu. San dugo vući u letu Internet je osjećao kao daleka jedna, ali čini se da je budućnost doista se događa danas. Prijevoznika FlyNet usluga je lansirao ovaj tjedan, i uz pomoć Panasonic i 802.11n bogova da bude, to je sada nudi širokopojasni pristup internetu na interkontinentalnih ruta. U početku, usluga će biti ograničena na odabir Sjevernoatlantskog staze, ali pristup mora biti dostupan na "gotovo cijelu Lufthansa interkontinentalni mreži do kraja 2011."

Nema specifične izvedbe brojke su što je pušten, ali tvrtka ne zovu ga "vrlo brzo" i dovoljno brz za otvaranje velikih privitaka "bez odlaganja." Ili još bolje, zračni prijevoznik će omogućiti mobitel za pristup podacima (GSM i GPRS) u proljeće iduće godine, dajući highfalutin 'bigwigs mogućnost za slanje i primanje tekstualnih poruka najskuplji svog života. Deutsche Telekom će pružiti stvarni internet usluga, sa cijenama postaviti kao što je: 10,95 € (ili 3500 milja) za jedan sat ili 19,95 € (ili 7000 milja) za 24-satni pass koji omogućuje pokroviteljima za pristup web-u " na sve letove Lufthansa opremljen hotspot tijekom razdoblja važenja, kao i nakon leta Lufthansa u salonima. " Oh, i jesam smo spomenuti da je to potpuno besplatno kroz 31 siječnja 2011? To je.

Nastaviti čitanje Lufthansa lansira u-letu WiFi na interkontinentalnih letova, uvodi u 'budućnosti'

Lufthansa lansira u-letu WiFi na interkontinentalnih letova, uvodi u 'budućnosti' prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. prosinca 2010 15:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gadling | izvor Lufthansa |

Nema komentara:

Objavi komentar