petak, 24. prosinca 2010.

Volvo C30 hatchback pretvara u EV, to se krediti za kratki test drive

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/23/volvo-turns-the-c30-hatchback-into-an-ev-loans-it-out-for-a-sho/:
Volvo C30 hatchback pretvara u EV, to se krediti za kratki test drive
Na mnoge načine, Volvo je C30 je savršen spoj modernog stila i retro senzibilitet sa svojim agresivnim front-end i da je ogroman staklo otvor na leđima. Sada, s EV modela, to je izgleda bolje nego ikad. Ok, tako da smo mogli učiniti bez obveznog grafike gore strani, ali krila na leđima (prikazano dolje), daje gladak profil i, oh yeah, zar ćemo spomenuti da je EV ? Automobil je obdareni 110hp ekvivalent elektromotora i 24kWh baterija koje se očekuje da dostavi prosjek od 100 milja vrijedan raspon zajedno s performansama da, u skladu s istinom o automobilima, odgovara trenutni benzinski verzije. Rukovanje je također rekao da je još uvijek uči, unatoč 260 £ težine nedostatak. Volvo je obećavajući automobil će biti stvaranje izgleda kao 2012 model, iako si mi sreće nagađanje švedski vozači će biti uzimajući prvi ispucati na ovaj neki.

Nastaviti čitanje Volvo C30 hatchback pretvara u EV, to se krediti za kratki test drive

Volvo C30 hatchback pretvara u EV, to se krediti za kratki test vožnje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 pro 2010 17:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Istina o automobilima | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar