petak, 24. prosinca 2010.

Logitech je rekao da se zaustavljanje Revue proizvodnje do Google TV softver modernizirati

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/24/logitech-said-to-be-halting-revue-production-until-google-tv-sof/:
Oh draga. Google ne TV ima najbolji počinje u njezin život u Internet-povezan TV svijet i Logitech čini se da su uzeti obavijest. DigiTimes "bezimeni izvori danas izvješće koje Gigabyte, tvrtka optužen za izgradnju Revue jedinica za Logi, je upućen prestaje s proizvodnjom od njih za razdoblje koje pokriva prosinca 2010 do siječnja 2011. Ponovno u proizvodnju će biti uvjetan, mi smo rekli, bilo na značajna promjena za trenutnim Google TV program ili cijelu novu verziju rolling out. Revue je još uvijek dostupna za kupnju putem Logitech - isporuka samo se sušenja u kanalu između proizvođača i dobavljača - ali ovaj potez bi bio jasan pokazatelj da je početkom prodaje očekivanja nisu ispunjeni. Više sreće sljedeće godine, možemo reći.

Logitech je rekao da se zaustavljanje Revue proizvodnje do Google TV softver modernizirati prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 pro 2010 02:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor DigiTimes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar