petak, 24. prosinca 2010.

Skype je konačno donosi video poziv na mobitel

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/24/skype-finally-bringing-video-calling-to-mobile/:
Pa neka nam postaviti ovo gore za vas: Skype je govorio svima da ćete biti stvaranje "serije video vezanih uz najave" na CES idućeg mjeseca ... i to je sudjelovanje u panel pod nazivom "video poziva dobiva spremni za Primetime", tako da, nepotrebno reći, mi bismo imati pogoditi da je Skype konačno dobivanje spremna za ulazak u mobilni video poziv igra u velikom način. U svakom slučaju, konačni komad u slagalice u našoj filtrirani sandučić jutros: pomoć dokument na Skype's site detaljima izradu video pozive koristeći Skype za iPhone. Ne znamo da li postoji odgovarajući dokument vani za Android, Symbian ili druge operacijske sustave, ali mi svakako smo u nadi da - jer, ako ti dečki dolaze na stol odjednom s verzijama za sve glavne platforme telefon, mi imamo osjećaj da će biti dominantna mobitel-to-mobile i mobilne-to-PC video poziv tržištu ni u kojem trenutku.

Oh, i ovdje je malo trivijalnost činjenica za vas: Nokia N900 je zapravo prvi uređaj da biste dobili službeni video pozive podrške od Skype, tako da je ovo nije prvi za tih dečki - ali sigurno će biti prvi put su smo ga uzeti za masovno tržište. Činiti se poput oni će vjerojatno imati meego graditi spremni otići, barem.

[Hvala, Nelson]

Skype je konačno donosi video poziv na mobitel prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 pro 2010 11:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Skype | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar