petak, 24. prosinca 2010.

Monster tuži Fanny Wang, nabavljač fine knockoff slušalice

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/24/monster-sues-fanny-wang-purveyor-of-knockoff-headphones/:
Monster Cable vladavine pravne terora je rezultiralo u nekoliko stvari tijekom godina: TIFF s Chicago Bears tijekom Monsters of the Midway "nadimak, tužba protiv minigolf tvrtke , i na kraju čak i hard zabranu na stranicama Engadget. No, ne možemo reći da smo ikada očekuje cilj Monster tužba za probati i koristiti slučaj za jeftini besplatni publicitet. Pa, iznenađenja dolaze u svim oblicima: predivno-zove Fanny Wang je sada ponosno proglasio da je tužio za kopiranje Monster's ritam slušalice i pokušava postići neki besplatni dobar press - iako se čini da Fanny's slušalice su doista prilično blizu kopiju otkucaja. (Dovoljno je provjeriti na slici iznad.)

Da bi vam dati ideju o ridiculousness na poslu, Fanny danas je domaćin primjerak dizajna patenta Beats na svoje web stranice, tik do pobijanja od optužbi. Fanny tvrdi svoje slušalice imaju različite ambalaže, a manje dizajnu razlike kao da "nijedan razuman potrošač bi vjerojatno zbuniti dva", koji pretpostavimo je nedvojbeno istina - ali isto tako bih naglasiti da Fanny je originalni press release ponosno proglašava da je "isti zvučni inženjer koji je dizajnirao Beats by Dr. Dre akustika rješavati zbirku Fanny Wang. " Kopiranje, slučajnost, ili lukavih PR strategije? Te biti sudac ... za sada.

Monster tuži Fanny Wang, nabavljač fine knockoff slušalice prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 pro 2010 10:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Fanny Wang | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar