petak, 24. prosinca 2010.

Skype i na putu oporavka, grupa video pozive obnovljena

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/24/skype-well-on-the-road-to-recovery-group-video-calls-restored/:
Mi je dobio gotovo da se vidi što je Božić bio kao prije Skype, i to nije bio ugodan. Naravno, VoIP i videokonferencije nikada neće zamijeniti Grandma Pat's pizzelles, ali tehnologija svakako ne čine pre-odmor planiranje puno lakše. Za njegov dio, Skype nije otišao u previše detalja o naravi svojih najnovijih ispada (nešto o "mega-superčvorova"), iako je od pisanja ovog teksta skupine video poziva, kako se čini povratak i CEO Tony Bates je najavio da kupci će dobiti naknadu za prekid usluga s besplatnim i pay-as-you-go kupaca primaju kredit za besplatni 30-minutni SkypeOut poziva na landlines, a paid pretplatnika dobit će besplatne tjedan dana usluga. Držite oko na blog Skype za daljnje nadogradnje, a mi ćemo držati naš prst križan da ove godine nećemo morati naučiti što je New Year's Eve je kao bez Chatroulette. Kao i za Skype sebe, s načinom na koji su već udvaranje poslovnim korisnicima da ću samo biti sretni ako to ne čini previše štete za svoje predstojeće IPO.

Skype i na putu oporavka, grupa video pozive obnovljena prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 pro 2010 16:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Yahoo | izvor Skype Blog | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar