subota, 27. studenoga 2010.

Proizvodnja Royale debija 1,2 milijuna dolara Opera harmoniku gledati, Sir Steampunk scoffs

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/27/manufacture-royale-debuts-1-2-million-opera-accordion-watch-si/:
Pa, pardon nas. Mi balked na $ 208 cijena krpa stavljena na Tokyoflash u RPM LED ručni sat , ali vrijednost propozicija tamo sada izgleda strašno puno svjetlije u odnosu na ovo. Proizvodnja Royale gleda uhvatiti barem jedan ili dva elitists off straže sa svojim novim Opera Time-Piece, 1,2 milijuna dolara uređaj koji je sastavljen od 319 dijelova u divljini Švicarskoj. Navodno, to je bio dizajniran za Fabrique du temps, a minutu ponavljač igra sata u ključu kao minute zvoniti u cis. To je također uvukla u 18k zlato, safir kristal i zdravu dozu samopoštovanja. Riječ na ulici je da samo desetak od tih će biti na raspolaganju za prodaju, uz harmoniku kućište se stajanje značajka u našim očima. Na način govora, naravno.

Proizvodnja Royale debija 1,2 milijuna dolara Opera harmoniku gledati, Sir Steampunk scoffs prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 studeni 2010 17:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Boing Boing | izvor Blog Za čitanje , Proizvodnja Royale | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar