subota, 27. studenoga 2010.

Caltech istraživanje bi moglo dovesti do kvantne tvrdih diskova, mreža, paralelni svemiri

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/27/caltech-research-could-lead-to-quantum-hard-drives-networks-pa/:
Quantum je nešto obično pao u našu često korištenih kategoriji 'strašan stvari koje nikad neće dogoditi', ali ako ekipa istraživača na California Institute of Technology imati što za reći o tome, oni uskoro će se mijenjati sudbinu ovo ovdje segmentu. Tim je nedavno pokazao kvantno sprezanje za kvantna stanja pohranjenih u četiri različita prostorno atomske sjećanja, i dok je vjerojatno duhati poklopac off većine craniums ovo čitate sada, slom je prilično zanimljiv. U osnovi, oni 'otkrili kvantni sučelje između atomske sjećanja, koji je rekao da "predstavljaju nešto slično računalo hard disk za uplitanje." Ako je produžen, to bi moglo utrti put prema kvantna mreža, a zauzvrat, masivni mreže kvantnih računala. Mi smo očito desetljeća iz razumijevanja onoga što to sve znači za običnog korisnika računala, ali samo zapamtite ovo: ". Za isprepletene kvantnog sustava, ne postoji objektivni fizikalni realitet za sustav svojstva" A vi mislili Matrix je bio dubok.

Caltech istraživanje bi moglo dovesti do kvantne tvrdih diskova, mreža, paralelni svemiri prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 studeni 2010 11:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Caltech | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar