nedjelja, 28. studenoga 2010.

Tokyoflash donosi RPM LED ručni sat koncepta do stvarnosti (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/27/tokyoflash-brings-rpm-led-wristwatch-concept-to-reality-video/:
Tokyoflash , nabavljač svega strašan, kada je u pitanju satovi, upravo je predstavila svoj najnoviji dodatak. Ako ste od orla-eyed raznolikost, vjerojatno ste ga ugledala samo u desno (ili nakon pauze u video obliku). Razlika između ovog i većina kolega Timepieces naći ovdje je prilično jednostavan: gledaju RPM LED počeo kao navijač uzvratiti. Tijekom mjeseca, tvrtka je ovom velikom ideju i napravio je stvarnost, sada nudi svima s više novca nego osjećaja. Operacija je polu-jednostavan - unutarnji prsten pokazuje sat, a vanjski prsten pokazuje minuta. Tu je skupinu od pet LED na vrhu koji dodatno pojašnjava potonjem, i mi smo čuli da se bend gura IQ nositelja veći za 12 do 15 bodova. Čak i ako ju potvrdi ugledni panel ludi znanstvenici, mi još uvijek reći da je ne vrijedi 208,42 dolara početne cijene, ali ti si očito besplatno slažete žestoko.

Nastaviti čitanje Tokyoflash donosi RPM LED ručni sat koncepta do stvarnosti (video)

Tokyoflash donosi RPM LED ručni sat koncepta do stvarnosti (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 studeni 2010 17:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Tokyoflash (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar