subota, 27. studenoga 2010.

Netfllix izvršni otkriva metode iza svoje višestruke PS3 UI ludilo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/26/netfllix-executive-reveals-the-method-behind-its-multiple-ps3-ui/:
Netflix ne čini potez bez testiranja stvari prvi, koji se očituje u više varijacija vidio u svojoj nedavno predstavio Watch Brzo sučelje za PlayStation 3 , cijene , pa čak i web stranicu redizajnira . Direktor proizvodnje u tvrtki Harris Neil otvorio o tvrtki metodologije u odgovoru na Quora, otkriva da je trenutno isporuku tri različita korisnička sučelja za PS3 i testiranja koji se često označava adut jednostavnost potpunost. Ideja je da saznate više o ljudima koje je okusa i kako brzo otkriju informacije kao što su elementi preselio oko, iako kao ponosni kakvi jesu, mi još uvijek bih radije neki izbor u pitanje umjesto valjanja na kocke svaki put mi je opterećenje usluge .

Netfllix izvršni otkriva metode iza svoje višestruke PS3 UI ludilo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 studeni 2010 18:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ Mathewi | izvor Quora | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar