subota, 27. studenoga 2010.

BendDesk: zakrivljene multitouch radni prostor u budućnosti (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/27/benddesk-the-curved-multitouch-workspace-of-the-future-video/:
Mediji Computing Group - inače poznat kao dudes i dudettes odgovoran za izradu multitouch kuka opet - je natrag, a neki bi mogli reći bolje nego ikad. BendDesk je čudan novi koncept radni prostor za budućnost, oslanjajući se oslanja na zakrivljena multitouch zaslon donijeti wow. Stol je Grupe viziju spajanja multitouch sa zajedničkim fizičkim području, i to je vjerojatno najbolje provedbe smo vidjeli još. Punih deset dodirne točke su podržani, ali donji dio je također dizajnirana da se koristi kao standardni stol, drži svoj laptop, administriranje i mastilom zbirka ako tako odlučite. Šokantno dovoljno, cijela stvar izgleda izuzetno ergonomski, previše. Šef o prošlosti pauzu za uvid da se koristi, ali ne držati dah čeka brod datum i cijena - nešto nam govori da će biti neko vrijeme prije nego su bilo oni koje je objavio.

Nastaviti čitanje BendDesk: zakrivljene multitouch radni prostor u budućnosti (video)

BendDesk: zakrivljene multitouch radni prostor u budućnosti (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 studeni 2010 14:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Computing Group Media | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar