subota, 27. studenoga 2010.

Intel istraživačkih projekata dovesti Legos za život, čine namirnice interaktivni

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/26/intel-research-projects-bring-legos-to-life-make-groceries-inte/:
Kinect hack nisu jedini projekti koristeći dubinu kamere ovih dana, Intelov Seattle istraživačkom laboratoriju također je radio na čitav niz projekata koristeći ono što ga opisuje "Kinect stil" kamere, i to je sada prikazuje off neke od rezultata. Među najzanimljivije su par projekata koji kombiniraju dubina kamera sa projektorom za neke prilično inventivni prošireni stvarnosti aplikacija. Jedan od tih primjera može učinkovito dovesti Legos na život (kao na slici gore), dok druga dodaje cijeli novi stupanj interaktivnosti za svakodnevni predmeti, odnosno namirnice - koji bi vam upravljati popis prodavaonica prehrambenih namirnica na stvarnim voća i povrća, na primjer , ili čak i upozoriti kada ste ostavili kada sladoleda sjedi na counter predugo. To je samo grebanje površine, iako - grupa također je osmislio sustav koji može karti sobi samo hodanje okolo sa dubine kamera, koji se tada može, naravno, biti pomicati koristeći iste dubine kamerom i par 3D naočale. Šef o prošlosti pauze za par videa, i pogodak se izvor link ispod za odmor.

Nastaviti čitanje Intel istraživačkih projekata dovesti Legos za život, čine namirnice interaktivni

Intel istraživačkih projekata dovesti Legos za život, čine namirnice interaktivne prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 studeni 2010 18:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Zgodnih Gadgets | izvor Intel Labs Seattle | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar