subota, 27. studenoga 2010.

Boeing je Spectrolab podružnica postaviti za masovnu proizvodnju 39,2 posto učinkovit solarne ćelije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/27/boeings-spectrolab-subsidiary-set-to-mass-produce-39-2-percent/:
Boeing je Spectrolab podružnica je radio na izradi solarnih ćelija sve više i učinkovitije godina za sada, i to izgleda kao da je sada postavljen staviti svoj najnoviji rekord stanice u masovnu proizvodnju. Oni dolaze u obliku tvrtke novi C3MJ + solarnih ćelija, koja se pohvaliti prosječnu učinkovitost pretvorbe od 39,2 posto, što ih čini najučinkovitiji masovno proizvedene stanice do danas. Što je više, Spectrolab kaže da od nove ćelije su toliko slični da trenutne C3MJ proizvodnje stanica, to bi trebalo biti relativno jednostavno za kupce koje već koriste tim da se nadograditi na nove ćelije. Još uvijek nema riječi o cijeni, čini se, ali nova stanica bi trebala biti dostupna u januaru. I, da, Spectrolab Također je teško na poslu na razbijanje svoj vlastiti rekord - ona se nada da će ispucati 40 posto oznaku kasnije u 2011.

Boeing je Spectrolab podružnica postaviti za masovnu proizvodnju 39,2 posto učinkovit solarnih ćelija prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 studeni 2010 16:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Gizmag | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar