subota, 27. studenoga 2010.

Intelov Sandy Bridge CPU početi curiti van, 2GHz quad-core i7-2630QM dolaze u HP-dv7

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/27/intels-sandy-bridge-cpus-start-to-seep-out-2ghz-quad-core-i7-2/:
Intelov Core i7-2630QM čip je napravio skok od tvrtke Putokaz na svoj prvi spec. lista, ljubaznost od HP-dv7. Mi smo naići na potpuno detaljan popis komponente za HP-prijenosno računalo za zabavu, koja uključuje 2GHz quad-core CPU kao zvijezda svoje pokazati. Sada, naravno, ni HP niti Intel je rekao ništa službeno po tom pitanju, ali Laptoping također je njuškanje okolo i naći oglasi na online trgovac na malo za prijenosna računala iz Lenova i Gateway također nudi još nenajavljeni dio. To nije točno tajna da Intel namjerava puhati krvavog vrata od HZZ-a 2011 sa svojom Sandy Bridge procesor izbor, ali to je ohrabrujuća da biste vidjeli dobavljačima u potrazi željni i spremni tako daleko unaprijed lansirati datum - to bi trebalo značiti ne nedostaje izbora kada je Paul Otellini konačno koraka gore i čini stvari službeno dužnosnik.

Intelov Sandy Bridge CPU početi curiti van, 2GHz quad-core i7-2630QM dolaze u HP-dv7 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 studeni 2010 15:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor HP , Laptoping | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar