subota, 15. listopada 2011.

Seeser laserski Pico projektor je uvijek u fokusu, Powered by Android

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/15/seeser-laser-pico-projector-is-always-in-focus-powered-by-andro/:
ESPlus Seeser
Vidjeli smo naše sajam udio od Pico projektora , tako da se malo zapravo nam se uzbuđen o jednom, ali Seeser od ESPlus pokazuje mnogo potencijala. Unutar malen crna kutija je laserski temelju projekcija sustav koji, za razliku od tradicionalne lampe, ne treba biti fokusiran i može ispisati 25-lumena, 800 x 600 slike do 100-inča u veličini. Tu je utor za SD karticu oko strani, koji izgleda kao da se od mikro raznolikosti i to je integrirani 1seg tuner za povlačenjem u emisijama. Sve to je powered by 1GHz procesor trčanje Froyo - tako da nema stvarne potrebe za spojiti vanjski izvor sadržaja. Nažalost to se ne pojavljuje da ima pristup Android Market ipak, bez zaslon osjetljiv na dodir, ne bi mogao napraviti dobar korištenje aplikacije ionako. Seeser bi trebao biti dostupan u Koreji uskoro, ali nema riječi, ali o tome koliko to će koštati.

Seeser laserski Pico projektor je uvijek u fokusu, Powered by Android prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15 listopad 2011 03:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pico profesionalce , O Projektori | izvor Seeser | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar