subota, 15. listopada 2011.

CubeStormer II stijene Samsung Galaxy S II, čini CubeStormer gledam stvarno lijeni (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/14/cubestormer-ii-rocks-a-samsung-galaxy-s-ii-makes-cubestormer-i/:
CubeStormer Bio sam prilično cool , mi valjda, ali to je put natrag u 2010. Sada smo sve o CubeStormer II. Izgrađen Mike Dobson i David Gilday, puzzle-pucanje robot sposoban za rješavanje Rubikova kocke na plamen brzinama, brijanje dragocjeni frakcija sekundi ljudskih svjetskih rekorda. 'Bot je izgrađena od četiri Lego Mindstorms NXT setove, s našim starim PAL Samsung Galaxy S II koji služe kao svoj ​​"mozak". CubeStormer će biti stvaranje javni nastup na ARM TechCon 2011 u Kaliforniji, kasnije ovog mjeseca (i stvarno, cijela stvar izgleda kao malo oglasa za ARM - iako stvarno strašan jedan). U međuvremenu, pogledajte neke video to u akciju nakon pauze.

Nastaviti čitanje CubeStormer II stijene Samsung Galaxy S II, čini CubeStormer gledam stvarno lijeni (video)

CubeStormer II stijene Samsung Galaxy S II, čini CubeStormer gledam stvarno lijeni (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14 listopad 2011 20:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar