subota, 15. listopada 2011.

Nakon magazin donosi uvjerljiv photojournalism na svoj ipad

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0Gc6rZ1fyDM/:
Salty Tears / Larmes salÈes

Sjećate li se kada photojournalism i fotografske priče koristi se više središnjem dijelu iskustvo čitanja vijesti? Odobrava, to su bili dani kada ispisa objavljivanja vladar i foto-acentricni vijesti časopisa predstavlja neke od najvećih cirkulacije periodici u američkom objavljivanja. Nema boljeg primjera od ovog života magazin, koji je prodan u 13,5 milijuna primjeraka tjedno na svom vrhuncu.

Ipak, život polako sputtered iz postojanja tijekom godina (konačno zatvaranje vrata svoje ispis poslovanja u 2007, nakon niza re-start), i kao što digitalne tehnologije je prisiljen izdavača i medijskih organizacija promijeniti svoj ​​pristup na distribucijsku i monetizaciju njihova sadržaja, photojournalism, također, čini se u očajan potreba pucao u ruku.

Fotografija i foto-sharing su eksplodirala u popularnosti zahvaljujući kamere na našim smartphone i bezbroj fotografija aplikacije i alate koji čine pohranu, prikazivanje i dijeljenje naše slike povjetarac. Dok su on-line foto albuma i slideshowa postati sveprisutan, kvalitetu photojournalism i foto priče koje zapravo predstavljaju priče (pa čak i podijelite vijesti) samo nisu napravili skok.

Jednom Magazine , pokretanje i službeno predstavio svoj ​​prvi problem na App Store u kolovozu, je u potrazi za udahnuti novi život u photojournalism nudeći niz kustos foto priča jedinstveno uređuje i dizajniran posebno za ipad. Rad s profesionalnim fotografima i pisaca za stvaranje potpune priče koje nisu samo agregirani razredi fotografija iz web (bez slideshowa ovdje), kada želi postići sve one ljude koji vole fotografske priče, da li oni smatraju stručnjaci ili povremeni Instagram korisnicima. To je Život Časopis za tablet dobi.

(Za dobrobit tajno, trebao bih reći da sam poznata osnivači i urednici odjednom za nekoliko godina, i razmislite o njima bliskih prijatelja. Iako nemam osobnog financijskog udjela u časopisu, ja ne priznajem pristranost onoj mjeri u kojoj se nadam postižu slavu i slavu. iako, doduše, to se može reći i za sve startupima sam poklopac.)

Dok ispis izdavaštvo i photojournalism mogu biti idući put dinosaura, svaki dan, ljudi upload milijuna slike na Facebook i Flickr galerije, Put i Instagram i rastuću potražnju za sudjelovanje i sharable fotografski sadržaj predstavljen na ne-odgodu- dostojan priča je još uvijek živ i mrda. ( Samo pitajte Tracks .)

Ipak, kao što je ipad vlasnici trenutno posegnuti za pregled foto galerije i priče u Safari i fotografi ostaju fiksne za ispis publikacije gdje fotografiju proračuna sušenje na brzine svjetlosti, jednom je u nadi da će iskoristiti nove dostupnosti podataka o prodaji i prijenosa potrošnje navike čitatelja na web ponuditi novo rješenje.

U industriji gdje doprinose borbi da zaradite novac od svojih digitalnih sadržaja, i publikacija također boriti zubima i noktiju da unovče, kada je u nadi da će ponuditi naknadu (i prihoda) modelu koji može odgovoriti na oba ova bol bodova. Za početak, časopis početku pokrenula besplatno na App Store , ali danas tim je objavio svoj ​​novi plaćeni verzija, što znači da je njegova pitanja sada su dostupni i kao in-app kupnje ili putem odbitak mjesečne pretplate. (Cijena koja je 2,99 dolara po pitanju ili 1,99 dolara mjesečno s ponavljajućih naplate, respektivno.)

Nema komentara:

Objavi komentar