subota, 15. listopada 2011.

Sony stekne pravo na Steve Jobs biopic, razmišljamo mogućih ishoda

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CCegXfQGEUg/sony-acquires-rights-to-steve-jobs-biopic.ars:

Prema izvješćima , Sony Pictures je kupio filmska prava na nadolazeće biografiju Steve Jobs Walter Isaacson. Biografija, trebao biti objavljen u obliku knjige nešto manje od dva tjedna, je napisan u suradnji sa Steve Jobs. To će biti konačni račun radnih mjesta 'života, ako je nedavno objavio izvatke su bilo kakve naznake o njegovoj kvaliteti. No, čak i većina zgodan knjiga obično su oštećeni od strane filmskog platna, a možemo samo pretpostavljati Sony će procijeniti koliko knjiga je primio pismeni javnost prije nego što odluči li i kako postupiti.

To ne čudi, dakle, da nema drugih informacija o Sony stvarne planove za svoje novo stečene prava. To je vjerojatno da je Sony je zainteresiran za ponovno pisanje povijesti, iako je tvrtka sigurno osjetila ubod radnih mjesta 'zloglasnog tvrde da Blu-ray je "vrećicu ozlijeđen." Oliver Stone je vjerojatno mogao učiniti nešto kako bi se tamo, Sir Charles.

Mislimo da to je samo sportski pomoći Sony van, a mi željeli pozvati Vas za pomoć. Svatko zna kako se snima filmove u Hollywoodu: Vas nešto staro što je nekad popularan i to oteti. Dakle, u tom duhu, neka čuje svoje najbolje reciklirati zabavu parcela!

Naravno, Ars Technica preferira povijesne, dramatične serije. Evo!

I, IOBSIUS

Rođen u brusilica nove, globalne osobnih računala ratova, Stephanus Iobsius je po svemu sudeći osuđen. Bolestan prikladan za uprave, Iobsius će preživjeti prijeko vođe i prijetnji tijekom godina, preživjeli čistke naložio Billberius Gates, Nero Scully, pa čak i Delligula. Jednom ismijavana kao vječni dijete opsjednut samo s igračkama, IOBSUIS će pojaviti kao najmoćniji čovjek u carstvu, koje vlada najveći prsa zlata ikada.

Mi ćemo biti istaknuti naše favorite iz rasprave nit.

Da biste dobili ste ga počeli, ovdje su neke ideje mi je da ode nigdje jer ručak pokazao se:

Nema zemlje za bež računala

Applecare Iskupljenje

Kill Bill, Vol. No. 3

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar