subota, 15. listopada 2011.

Windows 7 obuzima XP na globalnoj razini, Vista nalazi plačući u kutu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/15/windows-7-overtakes-xp-globally-vista-found-weeping-in-a-corner/:
Prema StatCounter, to je uzeti otprilike dvije godine za Redmond najnovije nadmašiti XP i postati svjetski dan 'većina popularan operativni sustav. Listopada 2011 maraka po prvi put da je Windows 7 je pretekla XP na globalnoj razini, s 40 posto udjela na tržištu u odnosu na njegov 38. Što se tiče Viste, to je bila držeći stabilan na oko 11. Nije da je velik dio iznenađenje, kao iu Sjevernoj Americi, Windows 7 je krunu natrag u travnju ove godine . Zaokruživanje se prvih pet su OS X (iako nije jasno je li to bilježi sve Cupertinu u zvijeri) i Linux, koje dolaze u na 7 i 0,82 posto. Ali nemojte uzimati naša riječ za to, hop na preko izvora veze i dobiti svoj interaktivni grafikon na.

[Hvala, Pipera]

Windows 7 obuzima XP na globalnoj razini, Vista nalazi plačući u kutu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15 listopad 2011 13:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WinRumors | izvor StatCounter (1) , (2) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar