subota, 15. listopada 2011.

Sprint kaže iPhone 4S, 4 dodati do svoje najbolje 'uređaja obitelji pokretanje ikad (Update: AT & T također)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/14/sprint-says-the-iphone-4s-4-add-up-to-its-best-device-family/:
Nakon što je ignoriranje i zadirkivanje iPhone, Sprint ima vlastiti Apple slušalice za prodaju i očito svojim klijentima su odgovorili na iPhone 4 i 4S. Press release samo iziđe poziv ovu Sprint je "najbolji ikad dan prodaje u maloprodaji, web i telesales za uređaj obitelj" - nadamo se da dvostruko provjerava brojeve ovaj put - u povijesti tvrtke, od 13:00 ET. Predvidivo, Sprint je neograničen podatkovni cijene u odnosu na druge prijevoznike se zaslužan za (neodređeni) novi high vodostaja u prodaji. Provjerite oslobađanje sam nakon pauze za ostatak pobjede kruga, ali ćemo pričekati stvarne brojeve prije nego što odluči o veliki pobjednik današnjeg lansiranja.

Update: AT & T jednostavno nije mogao dopustiti Sprint svinjska trenutku, šalje svoje pismo tvrdi tvrtka "aktiviran rekordan broj iPhone na našu mrežu - i na putu da dvostruko naš prethodni rekord za aktivacije u jednom danu." To je uključeno nakon pauze, i naravno mi ćemo Vas obavijestili kad / ako Verizon požari nekoliko snimaka off u slavlju.

Nastaviti čitanje Sprint kaže iPhone 4S, 4 dodati do svoje najbolje 'uređaja obitelji pokretanje ikad (Update: AT & T također)

Sprint kaže iPhone 4S, 4 dodati do svoje najbolje 'uređaja obitelji pokretanje ikad (Update: AT & T previše) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 14 listopad 2011 17:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar