utorak, 13. rujna 2011.

Intel pokazuje upravljanje u katastrofama na IDF-tech, baca vatrene kugle

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/intel-shows-disaster-management-tech-at-idf-casts-fireballs/:
Intel staviti neke tehnologije za upravljanje u katastrofama na zaslonu tijekom pre- IDF događaja jučer i sretan za vas, dobili smo neke ruke na vrijeme. Izlog usmjerena na tri glavna područja upravljanje u katastrofama: ublažavanje, pripravnost i odgovor. To uključuje tehnologije kao što su povezivanje odredbe za osobe s invaliditetom mreže, upravljanje energijom za nevolji energetske mreže, i - daleko najimpresivniji stavku na zaslonu - vatrene kugle! Ove sferna, robusna, low-cost, autonomni senzori su dizajnirani kako bi biti bačen u oganj i podaci o izvješću, kao što su temperatura, free-hlapljive i kakvoće zraka na prvi odgovara na kamione preko WiFi. Vitalne informacije kao što su najtoplijeg spot i kemijski sastav požara mogu biti poslani na obje vatrogasaca 'pametnih telefona i pozadina uredima. Početni čitanja olakšavaju procjenu situacije prije slanja u ljudskom životu. Check out vatrene kugle i više od ovoga tech upravljanje u katastrofama u našoj galeriji ispod.

Dante Cesa su pridonijeli ovom izvješću.

Intel pokazuje tech upravljanje u katastrofama na IDF, baca vatrene kugle prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. rujna 2011 04:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar