utorak, 13. rujna 2011.

Nintendo 3DS slabljenja klizanje dodati-na je službeni, brodovi 10. prosinca u Japanu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/nintendo-3ds-circle-pad-add-on-is-official-ships-december-10th/:
Nintendo nije rekao tako na pozornici tijekom pre-Tokyo Game Show 3DS konferenciji za novinare večeras, ali zapravo je utovar da čudno krug slabljenja dodatak . "Prošireni slajd slabljenja" je gore na gaming tvrtke Japanski početnu stranicu upravo sada, s utovar datum 10. prosinca i po cijeni od 1500 ¥ (19,50 dolar). Tu je i popis podržanih igara dostupni, uključujući i Monster Hunter Tri G, Biohazard Revelations, Zmija 3D izjelica i još mnogo toga. To je powered by jednom AAA baterijom, što našu zemlju rođaka na Joystiq na umu vjerojatno označava da neće biti uzimajući bilo koji dodatni Vrijeme dodan u vašu 3DS je šamaranje ovaj "brod" na dnu. Provjerite izvor link ispod za službene informacije - ćemo zadržati naše oči ljušteno u Tokiju za sjevernoameričke oslobađanje info i naravno, bojom Misty Pink izdanje ste već tražite.

Nastaviti čitanje Nintendo 3DS slide slabljenja dodati-na je službeni, brodovi 10. prosinca u Japanu

Nintendo 3DS slajd slabljenja dodati-na je službeni, brodovi 10. prosinca u Japanu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. rujna 2011 02:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor Nintendo Japan | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar