utorak, 13. rujna 2011.

Chumby NeTV unfurls svojim web-povezan ticala za FCC

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/chumby-netv-unfurls-its-web-connected-tentacles-for-the-fcc/:
FCC nastupi su obično dobar pokazatelj proizvoda skori dolazak. A s Chumby je NeTV već krenuli za programere ruke kasnije ovog mjeseca , ovo Povjerenstvo podnosi baš i nije nas uhvatiti off straže. Sada, tvrtka maloprodaji datum je sve što nedostaje za dovršetak jednom huggable platforme službeni izlet. Oni koji nisu upoznati s Flash-based, WiFi omogućen uređaj može gledati prema naprijed webified HDTV iskustvo koje ćete stream online sadržaja, kao i tekstove i fotografije s android telefon , kako bi se flat panel zaslon. Naravno, postoji mnogo drugih opcija donijeti neto na svoj ​​dnevni boravak , ali kako mnogi od njih ne može tvrditi hobotnica kao maskota? Check out izvor link ispod ako emisije testiranje i upute za uporabu zagolicati vaš fancy.

Chumby NeTV unfurls svojim web-povezan ticala za FCC prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. rujna 2011 21:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar