utorak, 13. rujna 2011.

LG Optimus Hub službeno deklarirani kao nasljednik Optimus Jedan dinastije (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/lg-optimus-hub-officially-outed-as-successor-to-optimus-one-dyna/:
Pa, LG je otišao naprijed i napravio nasljednik Optimus One sve službene poput. Uređaj ste prethodno poznat kao Univa (E510) je preimenovan u Optimus Hub, i to je postavljena na stići u Italiju idući mjesec za 199 € off-ugovora. Specifikacije ostati iste jer smo prvi virili na telefon, iako smo sada u mogućnosti ispuniti neke dodatne praznine. Prvo, kamera je dobio udarac na 5 megapiksela, a dok telefona mogućnost snimanja videozapisa i dalje na vrhu se na VGA (640 x 480), sada će snimanje do 24fps (umjesto 18fps sa Optimus One). Nažalost, LED bljeskalica i dalje odsutan sa scene. Ova verzija dolazi s euro quad-band GSM podrška, iako je njegova 3G povezivost je ograničena na 2100 i 900MHz bendova i HSDPA 3.6Mbps kape se na. HDblog (sa sjedištem u Italiji), bio sretan da biste dobili neki kazaljka-na vrijeme s uređajem, a čak i ako ne govore talijanski, čini se da rade jako dobro - samo zaviriti nakon prekida. Kako će to usporediti s ponudama iz Huawei i ZTE u borbi za svoj ​​teško zarađen novac? To ljudi, ostaje da se vidi.

Nastaviti čitanje LG Optimus Hub službeno deklarirani kao nasljednik Optimus Jedan dinastije (video)

LG Optimus Hub službeno deklarirani kao nasljednik Optimus Jedan dinastije (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. rujna 2011 15:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pocketnow , Unwired Pregled | izvor HDblog.it (prevedeno) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar