utorak, 13. rujna 2011.

Sprint pokreće pogon Prvo Android aplikacija za suzbijanje tkanina i vožnje, držati brbljiv mlade u uvali

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/12/sprint-launches-drive-first-android-app-to-curb-texting-and-driv/:
Jeste li zabrinuti da vaše talky tinejdžer pokušava zadržati se na visokoj školi trač dok za volanom? Ili ste iskusniji vozač obličje da biste dobili osloboditi od napast da izmijenite svoj status na 65 mph? Sprint je dobio vas prekriven Drive prvi. App, najavio je izvršni direktor Dan Hesse na CTIA u ožujku će se zaključati svoj ​​telefon kad ga otkrije ste u pokretu vozila, pozivi će automatski biti preusmjeren na govornu poštu i dolaznih tekstova mogu dobiti automatski odgovorila s prilagođene poruke. Usluga troškove $ 2 / mjesečno po telefon nakon 15 dana suđenja, a nažalost samo je za Android uređaja, iako BlackBerry i Windows Telefonska podrška je obećano u bliskoj budućnosti. Mi bih da više merrier - za roditelje, to je. Voditelj ispod za punu press release.

Nastaviti čitanje Sprint pokreće pogon Prvo Android aplikacija za suzbijanje tkanina i vožnje, držati brbljiv mlade u uvali

Sprint pokreće pogon Prvo Android aplikacija za suzbijanje tkanina i vožnje, držati brbljiv tinejdžeri u uvali prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. rujna 2011 21:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MobileBurn | izvor Sprint | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar