utorak, 13. rujna 2011.

Samsung datoteke Francuski patenta tužbu protiv Apple, iPhone ciljeve, ipad

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/samsung-files-french-patent-complaint-against-apple-targets-iph/:
Samsung je uzvratio protiv Apple ponovo - ovaj put, u Francuskoj, gdje je korejski proizvođač je podnio tužbu tvrdeći da Cupertinu narušeni trio svojih patenata. Izvorno podnosi Parizu Okružnog suda u srpnju i najavio jučer, prigovor tvrdi da je UMTS tehnologije sadržanu u iPhone i 3G-omogućen iPads krše tri Samsung patenata. Za razliku od prethodnih slučaj u Njemačkoj, koji je nedavno rezultiralo zemlje zabranu protiv Galaxy tab 10,1, to filing "usredotočuje se na tri tehnologije patenata, a ne na dizajnu tablets," kao Samsung glasnogovornik je brzo ukazati. Pojedinosti o patentima u pitanje ostaju mutna za trenutak, ali to će vjerojatno biti neko vrijeme prije nego što slučaj napreduje u svakom slučaju, s prvom ročištu zakazanom za prosinac.

Samsung datoteke Francuski patenta tužbu protiv Apple, iPhone ciljeve, ipad prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. rujna 2011 07:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AFP | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar