utorak, 13. rujna 2011.

Max Levchin i Peter Thiel: inovacije u svijetu danas je između "Dire Straits I Dead '

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VM2EK9HaYB0/:
tcdisrupt_sf11-1-14-1

Peter Thiel i Max Levchin su zauzeti dečki. Thiel, osim što je na Upravnom odboru za tvrtke poput Palantir Technologies, Geni, asana, i Facebook, također se dogoditi da bude osnivač i predsjednik hedge fond Clarium kapitala, kao i Managing Partner svoje VC tvrtke, osnivač fonda . Levchin je osnivač i predsjednik uprave Slide (koji je preuzeo Google), koji je nedavno napustio kad je Google deadpooled sve, ali jedan od Slide proizvoda .

Thiel i Levchin i slavno upravljao PayPal (koji su suosnivač) kroz lukav vode tijekom ludog dotcom dana, to zgrada u tvrtku znamo danas. Sada, Thiel i Levchin leđa rade zajedno, ali ovaj put na različite poduzeća: knjigu. Uz Gary Kasparov, dva su pisane knjige, pod nazivom "Nacrt: Oživljavanje inovacije, otkrivamo rizika, a Spašavanje Slobodnom tržištu", koje se očekuje da bude objavljena u ožujku 2012. Na TechCrunch poremetiti u San Franciscu danas, Thiel i Levchin sjeo sa TC vlastitim Erick Schönfeld govoriti o promjeni lica inovacija, poremećaja i tehnologija u SAD-u

Prema Levchin, osnovna pretpostavka knjige je, naravno, "majorly kontroverzni", u tom, unatoč tome što popularni mediji možda govore, inovacija u svijetu danas je zapravo "između grozan Straights i mrtvi". Oba Levchin i Thiel izjavio je da su se osjećali potrebu da se poziva iz svijeta da probudi prosječni Amerikanac, u depresivno stanje dubokog inovacija u našim trenutnim krajoliku.

Iako tech industrija je jedna od svijetlih točaka u američkom gospodarstvu, i svaki dan nove web 2,0 i 3,0 početak čini se da pop-up, i poduzetnici su razmišljanje da pravi, duboki inovacije ne odvija se u današnjem tržištu. Umjesto toga, tvrtke su rješavanje mali problemi, stvarajući mogućnosti, a malo se bavi stvarnim, svijet mijenja, teški problemi koji još uvijek skriva iza zavjese. "To je sve katastrofe koje ljudi u Silicijskoj dolini nisu ni govori o" Thiel, rekao je.

Levchin je rekao da, iako postoji isn ť ¡jedan uzrok ove inovacije usporavanja, oni su oboje uzajamno doći do zaključka da je ukupni rizik-uzimanje kulture odbio. Poznati govori da je jednom inspirirao generacije da se iza mjesec lansirati i NASA-ine miniranja naše podvale u svemir. Danas, prostor programa je na posljednji noge, a privatizirano svemirskih putovanja je u porastu. Ali to je globalni problem, a ne samo američka.

Levchin je rekao da smo sve ove tehnologije koja nam omogućuje da gubitaka kroz ideje brzo, ali "teško" je ono što se često povezuje vrijednosti, a startupima danas bubreg u rješavanju dovoljno "teško problema". Ako pokušavate pronaći nove bore da uznemiri na Ljuta Ptice, niste rješavanju teških problema.

"Ono što očajnički je potreban u našem društvu", rekao je Thiel, "je tvrtkama koje predstavljaju pravi napredak, a ne samo ljut promijeniti iz jednog moda u drugi."


Nema komentara:

Objavi komentar